Skip to main content

Masteremne i CT


BOKSKAPET

Masteremne i CT

Dette kurset er for deg som tar master i Biomedisin, eller dette CT-emnet på 30 studiepoeng separat. Kurset gir en solid grunnpilar for å kunne arbeide på CT. Du vil lære om strålevern, CT-teknologi, kontrastmidler, arbeidsstasjon, kvalitetskontroll, doseberegninger og optimalisering.

Opphavsrett

Kursmateriellet gjøres tilgjengelig med Creative Commmons-lisensen Navngivelse-Ikkekommersiell-DelePåLikeVilkår (by-nc-nd). Dette betyr at du må oppgi korrekt kreditering, som er "Bokskapet, Universitetsbiblioteket, OsloMet - storbyuniversitetet 2018." Du kan gjenbruke og bearbeide materialet til ikke-kommersielle formål, men må følge samme lisens. Vær oppmerskom på at det også kan eksistere andre opphavsrettsreguleringer for nærmere angitte deler av materialet.

Redaktør

Kari Gerhardsen Vikestad

Kari er redaktør for dette kurset for masteremne i CT ved OsloMet - storbyuniversitetet. Hun er utdannet radiograf med mastergrader i hhv helsevitenskap og helseledelse. Hun er studieleder ved radiografutdanningen ved OsloMet.

Andre bidragsytere

Gabi Høium Hurlen

Gabi er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo. Hun er medieredaktør i Bokskapet ved Universitetsbiblioteket, OsloMet.

Elin Kjelle

Elin er stipendiat ved Høgskolen i Sørøst-Norge og jobbet ved tidligere HiOA før det. Hun forsker på personorientert helsearbeid.

Sara Gerhardsen Vikestad

Sara er medieredaktør og prosjektkoordinator/vitenskapelig assistent i Bokskapet ved OsloMet.

Enroll